Sony Xperia Z6 ar putea sosi cu 5 GB memorie RAM; aflăm și alte posibile specificații pentru noua gamă Xperia

Autor:  | Publicat în:  Sony 5.137 ori
<b>Sony Xperia Z6 ar putea sosi cu 5 GB memorie RAM; aflăm și alte posibile specificații pentru noua gamă Xperia</b>Cei de la Sony ne-au obișnuit ca &icirc;n fiecare an să aducă 2 flagship-uri pe piață, trend ce pare a continua și acum &icirc;n 2016. Pentru &icirc;nceputul acestei veri ni se pregătește lansarea lui Xperia Z6 și a lui Xperia Z6 Compact,...

Cei de la Sony ne-au obișnuit ca în fiecare an să aducă 2 flagship-uri pe piață, trend ce pare a continua și acum în 2016. Pentru începutul acestei veri ni se pregătește lansarea lui Xperia Z6 și a lui Xperia Z6 Compact, terminale ce vor sosi la interior cu dotări high-end și cu noua versiune Android.

Detalii despre specificațiile posibile pe care le-am putea vedea pe Xperia Z6 și Xperia Z6 Compact, apar astăzi prin intermediul unui raport de origine chineză. Aparent, Xperia Z6 va păstra diagonala de 5.2 inch, cât și rezoluția Full HD, oferind de asemenea un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la interior.

Printre alte specificații scoase la iveală de acest raport se numără prezența unui chip de memorie de 5 GB, a 64 GB spațiu intern de stocare, și a unei camere foto principale de 33 megapixeli cu senzor Exmor RS DRAM, deschidere f/2.0 și stabilizare optică. Telefonul va măsura doar 6.7 mm în grosime și va sosi cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă.

Sony Xperia Z6 Compact va oferi în schimb un panou Full HD de 4.7 inch, un procesor Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM + 64 GB de stocare. Modelul de față ar avea o grosime de 7.9 mm. Din câte aflăm, noile terminale prezentate mai sus vor fi lansate oficial în luna mai a acestui an.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×