Launcher-ul Google Now primește funcția de auto-rotire a ecranului de start; iată cum se poate activa

Autor:  | Publicat în:  Google 1.654 ori
<b>Launcher-ul Google Now primește funcția de auto-rotire a ecranului de start; iată cum se poate activa</b>Google este pus pe treabă &icirc;n ultima vreme, mai ales c&acirc;nd vine vorba despre aplicațiile incluse &icirc;n sistemul de operare Android. Astfel, după ce aflam anterior că Google Now va primi &icirc;n cur&acirc;nd un nou card pentru vreme, au...

Google este pus pe treabă în ultima vreme, mai ales când vine vorba despre aplicațiile incluse în sistemul de operare Android. Astfel, după ce aflam anterior că Google Now va primi în curând un nou card pentru vreme, au apărut detalii și despre noua versiune Google Maps ce ni se pregătește la ora actuală.

Update-urile nu se opresc aici, ci continuă cu introducerea unei noi funcții utile pentru launcher-ul Google Now, aplicație folosită de mulți utilizatori în special datorită design-ului flat aproape stock. Vorbim despre funcția de auto-rotire a ecranului de start, element pe care utilizatorii de phablet-uri și tablete îl vor găsi cu siguranță interesant.

Pentru a beneficia de această nouă funcție pe telefonul vostru va trebui ca mai întâi să descărcați Google Now Launcher din Play Store, iar ulterior și noua versiune a aplicației Google V5.8 Beta chiar de aici. Mai apoi, din aplicația Google Settings vom alege 'Search and Now', și selecta 'Allow rotation' după cum se poate vedea și în captura de ecran de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×