iPhone 6s și iPhone 6s Plus, de astăzi disponibile la precomandă și pe eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.609 ori
<b>iPhone 6s și iPhone 6s Plus, de astăzi disponibile la precomandă și pe eMAG.ro</b>Aflam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile, faptul că &icirc;ncep&acirc;nd din 1 octombrie, eMAG va lista la pre-comandă noile iDevice-uri Apple, lucru ce se și &icirc;nt&acirc;mplă astăzi. &Icirc;n oferta retailerului se află toate variantele...

Aflam în urmă cu doar câteva zile, faptul că începând din 1 octombrie, eMAG va lista la pre-comandă noile iDevice-uri Apple, lucru ce se și întâmplă astăzi. În oferta retailerului se află toate variantele iPhone 6s și iPhone 6s Plus, fie că vorbim despre culori, fie de capacitățile de stocare.

Spre deosebire de celelalte magazine online din România ce au listat la pre-comandă noile produse Apple, eMAG oferă prețuri ceva mai bune. Astfel, cea mai accesibilă versiune iPhone 6s de 16 GB ajunge să coste 3.499 lei, în timp ce modelul Plus cu aceeași capacitate de stocare costă 3.999 lei.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus, de astăzi disponibile la precomandă și pe eMAG.ro

Din câte ni se dezvăluia anterior, eMAG va ține pe data de 9 octombrie și un eveniment special de lansare a lui iPhone 6s în magazinul Apple Shop din București. Lista completa a versiunilor iPhone 6s și iPhone 6s Plus, poate fi găsită aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×