iPhone 6s va fi lansat în magazine pe 25 septembrie; informația vine din partea unui angajat Vodafone

1.104 ori
<b>iPhone 6s va fi lansat în magazine pe 25 septembrie; informația vine din partea unui angajat Vodafone</b>&Icirc;n această toamnă, odată cu IFA 2015, vom avea parte și de un eveniment marca Apple unde cel mai probabil va fi dezvăluit succesorul lui iPhone 6. Aparent, cei de la MobileNews au primit un e-mail din partea unui angajat Vodafone care le-a...

În această toamnă, odată cu IFA 2015, vom avea parte și de un eveniment marca Apple unde cel mai probabil va fi dezvăluit succesorul lui iPhone 6. Aparent, cei de la MobileNews au primit un e-mail din partea unui angajat Vodafone care le-a confirmat faptul că iPhone 6s va fi disponibil la vânzare începând din data de 25 septembrie.

De asemenea, se dezvăluie că pre-comenzile pentru noul produs din 18 septembrie. Din câte am aflat anterior, iPhone 6s ar putea aduce un senzor foto de 12 megapixeli, o carcasă dintr-un nou tip de aluminiu, cât și un display cu suport Force Touch.

Pe lângă informația primită de la angajatul Vodafone, un raport sosit din Grecia ne dă de înțeles că iPhone 6s va fi lansat oficial în cadrul unui eveniment pe data de 8 septembrie, raport ce citează o persoană din interiorul companiei Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×