Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute, în care este întors pe toate părţile (Video)

1.160 ori
<b>Meizu MX5 primeşte un clip hands on de 3 minute, în care este întors pe toate părţile (Video)</b>Se pare că mai nou producătorii de huse şi retailerii sunt la putere c&acirc;nd vine vorba de scăpări. Primii reuşesc să pună m&acirc;na pe iPad-uri nelansate &icirc;ncă, iar micii retaileri din China nu se feresc să posteze clipuri hands on cu...

Se pare că mai nou producătorii de huse şi retailerii sunt la putere când vine vorba de scăpări. Primii reuşesc să pună mâna pe iPad-uri nelansate încă, iar micii retaileri din China nu se feresc să posteze clipuri hands on cu telefoane ce nu au fost anunţate oficial încă. Este şi cazul lui Meizu MX5, vedeta clipului de mai jos, postat de către magazinul Coolicool.

Avem de-a face aici cu un smartphone flagship al companiei asiatice, care recent a încheiat un parteneriat cu MediaTek. Astfel nu ne surprinde să vedem la bordul său puternicul procesor MediaTek MT6793 de 2.5 GHz. Acest model aduce un display Quad HD de 5.5 inch, o baterie de 3150 mAh, Android 5.0 Lollipop, 3 GB RAM şi 16 GB memorie internă.

Handsetul se livrează gratuit la nivel global, dar deocamdată nu apare în oferta Coolicool. Ce mi se pare interesant e că retailerul încă vinde telefonul Meizu MX4 Pro, scos din producţie la cerinţa MediaTek, deoarece are procesor Exynos la interior. Revenind la MX5, el aduce un buton Home oval, cu scanner de amprente , o camera de 20 de megapixeli cu zoom optic 4X, conform zvonurilor recente şi conectivitate LTE.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×