iPhone 7 ar putea adopta un design ce implică un ecran cu margini curbate, după modelul Samsung

1.120 ori
<b>iPhone 7 ar putea adopta un design ce implică un ecran cu margini curbate, după modelul Samsung</b>Se pare că nu doar Samsung se inspiră de la Apple c&acirc;nd vine vorba de designurile telefoanelor sale, pentru că noi speculaţii indică faptul că iPhone 7 ar putea &icirc;mprumuta o parte din abordarea Samsung actuală. &nbsp; Odată la 2 ani...

Se pare că nu doar Samsung se inspiră de la Apple când vine vorba de designurile telefoanelor sale, pentru că noi speculaţii indică faptul că iPhone 7 ar putea împrumuta o parte din abordarea Samsung actuală.

Odată la 2 ani Apple face o schimbare de design pentru modelele sale iPhone, deci la anul vom vedea un nou look pentru handsetul americanilor. Între timp aflăm că Apple are un brevet depus la autoritatea americană care aprobă trademark-uri, iar documentele menţionează un display curbat pe margini. Ideea este similară cu ce am văzut pe Galaxy S6 Edge şi mai recent pe Galaxy S6 Edge+.

iPhone 7 ar putea adoptă un design ce implică un ecran cu margini curbate, după modelul Samsung

Pe acea margine curbată handsetul va putea afişa informaţii precum data, ora, vremea şi altele. În plus, brevetul menţionează şi că marginile curbate vor afişa butoane virtuale şi shortcuturi pentru reglajele de volum şi luminozitate, dar şi multitasking şi shortcuturi către aplicaţii. Cu această ocazie se va renunţa şi la butoanele fizice laterale de pe iPhone.

Nu putem decât să ne întrebăm ce părere va avea Samsung legat de un astfel de iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×