Huawei P8 primește titlul Best Consumer Smartphone în cadrul competiției EISA Awards

1.779 ori
<b>Huawei P8 primește titlul Best Consumer Smartphone în cadrul competiției EISA Awards</b>Un smartphone foarte arătos ce a fost lansat &icirc;n această primăvară pe piață, este și Huawei P8, telefon pe care l-am și testat la scurt timp de la debutul oficial pe piață. Din c&acirc;te se pare, design-ul și performanțele lui P8 nu au...

Un smartphone foarte arătos ce a fost lansat în această primăvară pe piață, este și Huawei P8, telefon pe care l-am și testat la scurt timp de la debutul oficial pe piață. Din câte se pare, design-ul și performanțele lui P8 nu au rămas neobservate de către critici, telefonul primind un titlul important la ediția din 2015 a premiilor EISA.

Aflați că Huawei P8 a primit titlul Best Consumer Smartphone, un titlul numai bun pentru palmaresul companiei chineze. Acest model beneficiază de un design uni-body, 3 GB memorie RAM, un display Full HD de 5.2 inch și de un procesor octa-core HiSilicon Kirin 930/935 tactat la 2.0 GHz.

EISA Awards a oferit titlul pentru cel mai avansat smartphone din Europa, lui Samsung Galaxy S6 Edge, în timp ce Sony Xperia Z3+ a plecat acasă cu titlul pentru cel mai bun telefon multimedia de pe piață. În cadrul tabletelor, am avut doar un singur câștigător, și anume modelul Lenovo Yoga Tablet 2 Pro.

Huawei P8 primește titlul Best Consumer Smartphone în cadrul competiției EISA Awards

De asemenea, EISA i-a oferit titlul de cel mai bun camera-phone al anului, lui LG G4, smartphone cu senzor foto de 16 megapixeli dotat cu laser autofocus, bliț LED, OIS și deschidere f1/.9. Și ceasul LG Watch Urban a fost ales drept cel mai bun purtabil de pe piață.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×