O primă fotografie cu Nexus 5 (2015) ajunge pe web; vom avea parte de o cameră foto ce iese puțin în evidență

1.834 ori
<b>O primă fotografie cu Nexus 5 (2015) ajunge pe web; vom avea parte de o cameră foto ce iese puțin în evidență</b>Nu mai este mult și vara toridă din acest an va lua sf&acirc;rșit, moment &icirc;n care piața tech urmează a fi practic asaltată de producători cu fel și fel de device-uri care mai de care mai interesante. Acest fenomen are loc tocmai datorită...

Nu mai este mult și vara toridă din acest an va lua sfârșit, moment în care piața tech urmează a fi practic asaltată de producători cu fel și fel de device-uri care mai de care mai interesante. Acest fenomen are loc tocmai datorită sezonului de cumpărături pentru sărbătorile de iarnă, o perioadă în care vânzările au parte de un boost suplimentar.

Unul dintre telefoanele ce va debuta în această toamnă, este și LG Nexus 5 (2015), terminal produs de către LG în parteneriat cu cei de la Google. După randările trecute pe care le-am admirat chiar aici, iată că astăzi primim o fotografie cu un prototip al noului Nexus 5, imagine ce dezvăluie câteva lucruri interesante.

În primul rând se remarcă faptul că vom avea parte de o carcasă spate mată, la fel ca și modelul actual. Observăm prezența unei camere foto ce iese puțin în evidență, a unui bliț dual-LED și a unui telemetru laser, modul folosit de LG pe o gamă largă device-uri.

De asemenea, și scannerul de amprente se află pe spate, acesta fiind înconjurat de un inel metalic. Potrivit scăpărilor din ultimul timp, LG Nexus 5 (2015) urmează a sosi cu display de 5.2 inch, difuzoare stereo plasate frontal și o cameră foto principală de 16 sau 20.7 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×