Panoul frontal destinat lui iPhone 6s ni se prezintă în fotografii direct de pe linia de asamblare

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.645 ori
<b>Panoul frontal destinat lui iPhone 6s ni se prezintă în fotografii direct de pe linia de asamblare</b>Cu toate că p&acirc;nă la debutul lui iPhone 6s ne mai desparte mai bine de o lună, asta nu &icirc;nseamnă că informațiile despre acest telefon nu &icirc;ncetează a-și face apariția pe web. De această dată, primim o serie de fotografii cu...

Cu toate că până la debutul lui iPhone 6s ne mai desparte mai bine de o lună, asta nu înseamnă că informațiile despre acest telefon nu încetează a-și face apariția pe web. De această dată, primim o serie de fotografii cu panoul frontal destinat lui iPhone 6s, componentă că nu diferă mai deloc față de actualul model.

Din câte se poate observa, panoul este identic cu cel de pe iPhone 6, fără a fi aduse modificări nici la marginile destul de generoase din jurul ecranului. Potrivit informațiilor sosite astăzi în presă, nu se poate confirma dacă acest terminal va sosi într-adevăr cu tehnologia Force Touch despre care se tot vehiculează.

Panoul frontal destinat lui iPhone 6s ni se prezintă în fotografii direct de pe linia de asamblare

În cazul în care nu sunteți la curent cu zvonurile anterioare, aflați că iPhone 6s este așteptat să aducă un display de 4.7 inch al cărui rezoluție ar putea rămâne neschimbată, un procesor Apple A9, 2 GB memorie RAM, dar și o cameră foto principală de 12 megapixeli, respectiv un senzor FaceTime HD de 5 megapixeli plasat frontal.

iPhone 6s

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×