Presupuse baterii de iPhone 6 fotografiate pe linia de producție

973 ori
<b>Presupuse baterii de iPhone 6 fotografiate pe linia de producție</b>După ce am văzut o matriță de iPhone 6 care a împânzit tot webul cu fotografiile sale, am dat peste o fotografie cu un panou frontal de iPhone 6. Azi am descoperit ceea ce pare a fi o serie de baterii de iPhone 6 plasate pe linia de producție....

După ce am văzut o matriță de iPhone 6 care a împânzit tot webul cu fotografiile sale, am dat peste o fotografie cu un panou frontal de iPhone 6. Azi am descoperit ceea ce pare a fi o serie de baterii de iPhone 6 plasate pe linia de producție.

Evident, nimic nu confirmă că imaginea e reală sau ca bateriile aparțin unui iPhone. Totuși la capitolul design aceste unități amintesc de baterii specifice pentru telefoanele Apple. Există totuși și diferența față de bateriile telefoanelor precedente, precum acea zonă metalică de pe lateral, ceea ce duce cu gândul la o rearanjare internă a componentelor iPhone.

Nu știm cât de mari sunt bateriile sau ce capacitate au, dar de obicei Apple tinde să mărească o baterie mai degrabă decât să o micșoreze. Ne surprinde avalanșa de scăpări legate de iPhone 6, mai ales că teoretic îl așteptam de abia în toamnă. Să avem oare o surpriză la WWDC 2014 în luna iunie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×