Prototip de iPhone 5 pentru producție fotografiat În China

1.544 ori
<b>Prototip de iPhone 5 pentru producție fotografiat În China</b>Imagini în exclusivitate cu un prototip de iPhone 5 creat pentru echipa de ingineri care se va ocupa de acest telefon și-au făcut apariția pe web, evident cu proveniența din China. Acest terminal va fi mai lung, mai înalt și la fel de lat ca...

Imagini în exclusivitate cu un prototip de iPhone 5 creat pentru echipa de ingineri care se va ocupa de acest telefon și-au făcut apariția pe web, evident cu proveniența din China. Acest terminal va fi mai lung, mai înalt și la fel de lat ca actualul iPhone, iar mai multe detalii aflați în rândurile următoare.

O sursă din cadrul furnizorilor Apple a trimis imaginile cu acest șablon iPhone 5 metalizat, blocul de metal dezvăluind mărimea telefonului, porturile și alte aspecte de design. iPhone 5 ar reprezenta prima schimbare de design pentru iPhone din 2010 încoace. Smartphone-ul va debuta cu iOS 6.0 în această toamnă și din câte se vede până acum, formatul va fi similar cu al lui iPhone 4S, doar că ecranul va fi mai mare, marginea mai subțire și carcasa mai lungă.

Prototip de iPhone 5

Camera din spate rămâne în partea dreapta-sus, iar conturul lentilei are cam aceeași mărime ca la iPhone 4S. Se observă și un microfon amplasat între camera și bliț, utilizat pentru captura video + audio și reducerea zgomotului de fond. Se zvonea de ceva vreme ca noul iPhone va folosi un spate metalizat, dar deocamdată nu avem dovezi în acest sens. Ce se observă e o delimitare în partea din spate a terminalulei, care ar putea indica faptul că vom avea două materiale diferite folosite pentru handset.

și acum presimt că va urma o avalanșă de scăpări, care ne va face vara mai fierbinte!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×