Apple iPhone 7S ar putea fi primul model iPhone cu tehnologie OLED

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.458 ori
<b>Apple iPhone 7S ar putea fi primul model iPhone cu tehnologie OLED</b>Nu ar trebui să ne surprindă că se vorbeşte deja despre iPhone 7s, deoarece fanii Apple sunt mereu nerăbdători să obţină şi mai multă inovaţie. Au apărut zvonuri azi că generaţia 2017 de iPhone va face marea schimbare de panou pentru...

Nu ar trebui să ne surprindă că se vorbeşte deja despre iPhone 7s, deoarece fanii Apple sunt mereu nerăbdători să obţină şi mai multă inovaţie. Au apărut zvonuri azi că generaţia 2017 de iPhone va face marea schimbare de panou pentru display, de la LCD la OLED.

Informaţia vine de la publicaţia japoneză Nikkei, iar iPhone 7s ar urma să inaugureze această abordare. Planul iniţial era că schimbarea de ecran să se producă un pic mai târziu, cu un an sau doi după 2017, dar Apple s-ar grăbi să facă mutarea. În trecut speculaţiile vorbeau despre iPhone 8 ca model inaugural pentru tehnologia OLED, iar analistul Ming-Chi Kuo se gândea chiar la anul 2019 şi iPhone 8s.

De ce OLED? Pentru că un astfel de display îmbunătăţeşte viaţa bateriei, prin consumul sau redus şi va permite şi realizarea unui telefon mai subţire. Apple ar negocia deja cu Samsung şi LG pentru a realiza noile ecrane, fiind vorba de un contract de 12 miliarde de dolari. Primele discuţii începuseră chiar de la finalul anului trecut.

Va fi interesant de văzut şi dacă Sharp va avea un rol în această evoluţie, aflaţi acum sub umbrelă Foxconn, partener Apple.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×