iPhone 7c ar putea fi lansat chiar în luna februarie; device cu display de 4 inch și procesor Apple A9

1.071 ori
<b>iPhone 7c ar putea fi lansat chiar în luna februarie; device cu display de 4 inch și procesor Apple A9</b>Un nou raport sosit astăzi &icirc;n presă scoate la iveală c&acirc;teva detalii foarte interesante despre un nou smartphone pregătit de către Apple. Informațiile &icirc;n cauză sosesc din partea publicației micgadget.com, sursă ce de-a lungul...

Un nou raport sosit astăzi în presă scoate la iveală câteva detalii foarte interesante despre un nou smartphone pregătit de către Apple. Informațiile în cauză sosesc din partea publicației micgadget.com, sursă ce de-a lungul anilor ne-a prezentat fotografii cu șasiul lui iPhone 6s, imagini cu iPad 3, dar și un prototip de iPhone 4.

(Concept iPhone 6c - Martin Hajek)

Potrivit acestora, Apple are în plan lansarea unui smartphone de 4 inch denumit iPhone 7c, și nu iPhone 6c cum era cunoscut inițial. Din câte ni se dezvăluie, gigantul din Cupertino ar putea lansa acest smartphone chiar în luna februarie a anului viitor, o perioadă aleasă special pentru a nu coincide cu debutul lui iPhone 7 din septembrie.

Și analistul Ming-Chi Kuo (KGI Securities) susține că într-adevăr Apple va lansa un asemenea device, unul cu procesor Apple A9, sticlă 2.5D, NFC, senzor frontal de 1.2 megapixeli și cameră foto principală de 8 megapixeli. Vor exista 2-3 variante diferite de culoare, telefonul urmând a sosi într-o carcasă metalică.

Prețurile noului device compact s-ar putea situa între 400 - 500 dolari, în funcție de varianta aleasă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×