Samsung Galaxy S7 ar putea sosi cu un sistem de răcire similar celui de pe Xperia Z5

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.028 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar putea sosi cu un sistem de răcire similar celui de pe Xperia Z5</b>Un nou smartphone al sud-coreenilor de la Samsung ce va debuta &icirc;n primul trimestru din 2016, este și flagship-ul Galaxy S7, terminal ce va opta cel mai probabil pentru un procesor Exynos 8890. De asemenea, există și unele informații ce...

Un nou smartphone al sud-coreenilor de la Samsung ce va debuta în primul trimestru din 2016, este și flagship-ul Galaxy S7, terminal ce va opta cel mai probabil pentru un procesor Exynos 8890. De asemenea, există și unele informații ce sugerează lansarea unor modele cu procesor Snapdragon 820.

Cu scopul de a reduce riscurile de supra-încălzire a noului device, se pare că cei de la Samsung sunt în căutarea unui distribuitor de sisteme de răcire, detaliu ce ne este prezentat de către site-ul chinez UDN. Tehnologia din spatele unui asemenea sistem este similară cu cea întâlnită pe smartphone-uri ca și Sony Xperia Z5, respectiv Microsoft Lumia 950 XL.

Aparent, Samsung dorește ca sistemul propus să nu aibă o grosime mai mare de 0.6 mm, tocmai pentru a nu contribui la creșterea în dimensiuni a device-ului. În ajutorul sud-coreenilor ar putea apărea cei de la Fujitsu, companie ce în martie dezvăluia un sistem de răcire cu o grosime exactă de 0.6 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×