iPhone 7s ar putea sosi cu o carcasă realizată în întregime din sticlă, detaliu dezvăluit de analistul Ming-Chi Kuo

1.097 ori
<b>iPhone 7s ar putea sosi cu o carcasă realizată în întregime din sticlă, detaliu dezvăluit de analistul Ming-Chi Kuo</b>Analistul chinez Ming-Chi Kuo revine astăzi cu o nouă informație referitoare la smartphone-ul pregătit de Apple pentru debut în 2017, și anume iPhone 7s. Din câte se pare gigantul din Cupertino va opta pentru o carcasă realizată complet din sticlă în

La sfârșitul lunii martie aflam noi detalii despre iPhone 7s, direct din partea analistului Ming-Chi Kuo de la KGI Securities. Acesta susținea că noul telefon ar putea adopta o carcasă similară lui iPhone 4s unde sticla se regăsea atât pe panoul frontal, dar și pe spatele terminalului, fiind oferită doar o ramă metalică pentru îmbinare.

Astăzi, același personaj din China vine cu o informație actualizată referitoare la acest smartphone, și mai precis la materialul pe care gigantul din Cupertino îl va alege pentru construcția carcasei. Se pare că Apple va opta pentru o carcasă realizată în întregime din sticlă, fără a fi vorba nici măcar de o ramă metalică aici.

Potrivit lui Ming-Chi, Apple dorește ca prin lansarea unui asemenea terminal să schimbe trendul încă o dată în materie de smartphone-uri, categorie de terminale care până acum a optat pentru carcase din policarbonat, metal, sau combinații de sticlă și metal, fără a exista vreun producător destul de curajos încât să aducă pe piață un model realizat complet din sticlă.

Nu putem decât să ne întrebăm cât de fragil va fi un asemenea smartphone, și de câtă grijă va trebui să dăm dovadă. Totuși, până în 2017 mai avem ceva de așteptat, așa că următoarea mare lansare pregătită de Apple va fi lansarea lui iPhone 7 - terminal al cărui design nu se va schimba prea mult comparativ cu actuala generație.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×