Xiaomi Mi Note 3 ajunge la vânzare în România cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 660 la bord

4.950 ori
<b>Xiaomi Mi Note 3 ajunge la vânzare în România cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 660 la bord</b>De astăzi găsim pe plan local și smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3, un soi de Mi 6 mai generos la capitolul diagonală. Se păstrează design-ul cu muchii curbate în spate, dar și camera duală ce ne va oferi suport pentru realizarea de fotografii

Începând de astăzi se poate comanda de pe plan local și smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3, un terminal ce se vrea a fi un soi de Mi 6 cu diagonală superioară. Există și aici o cameră duală identică, dar cea mai mare diferență este reprezentată de faptul că în locul lui Snapdragon 835 de pe flagship-ul amintit în rândul de mai sus, primim pe această varianta un chipset octa-core din zona upper mid-range numit Snapdragon 660.

Acesta este însă foarte puternic după cum au dovedit-o unele teste benchmark și cuplat cu cei 6 GB RAM de pe Mi Note 3, ar trebui să ofere o experiență optimă pentru task-uri de zi cu zi, streaming video și gaming. Telefonul beneficiază de un display FHD de 5.5 inch, de o cameră selfie de 16 megapixeli și de o baterie de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 3.0.

Xiaomi Mi note 3

De asemenea, în spate întâlnim o cameră duală cu senzor principal de 12 megapixeli (deschidere f/1.8, OIS) și senzor secundar de 12 megapixeli cu deschidere f/2.6. Aceștia vor colabora pentru a ne oferi efect bokeh în fotografii, dar și pentru zoom optic 2x fără a pierde din detalii. Filmează 4K și un plus al telefonului sunt difuzoarele stereo.

Xiaomi Mi Note 3 se găsește la QuickMobile.ro în două variante diferite după cum vedeți listat mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×