iPhone 8 randat în Germania, cu ecran OLED, camere duale de 16 MP şi scanner de iris

3.651 ori
<b>iPhone 8 randat în Germania, cu ecran OLED, camere duale de 16 MP şi scanner de iris</b>Suntem la luni distanță de lansarea lui iPhone 8, dar asta nu înseamnă că nu ne putem delecta cu o serie de randări concept pentru noul telefon - cel puțin înainte ca design-ul telefonului să fie confirmat de leak-uri pe viitor. Cele mai noi imagini

În vreme ce iPhone 8 a avut de 10 ori mai puţine scăpări decât Galaxy S8, conceptele legate de viitorul flagship Apple continua să aprindă imaginaţia designerilor. Spre exemplu Remo Zehnder, designer german şi-a imaginat un iPhone 8 cu ecran OLED, camere duale şi scanner de iris.

Concept iPhone 8

Terminalul ar sosi în 3 variante, inclusiv una Pro, cu ecran de 5.8 inch şi stylus Apple Pencil la pachet. Toate cele 3 modele au camere duale de 16 megapixeli, cu deschidere F/1.7 şi filmare 4K. De această dată nu avem și protuberanţă a camerei, modulul fiind plat. Camera selfie ajunge la 8 megapixeli, iar în zona frontală se află un ecran AMOLED cu muchii foarte înguste și diagonala de 4.7, 5.5  sau 5.8 inch.

Concept iPhone 8

În loc de buton Home avem o zonă a ecranului dedicată pentru scanarea de amprente şi funcţionalitatea echivalentă butonului. Conceptul aduce şi un scanner de iris, care reuşeşte să identifice utilizatorul şi prin lentile de contact şi ochelari de soare sau de vedere. Acest iPhone 8 vine în 6 variante de culoare, are spatele acoperit cu un panou din sticlă şi o ramă din oţel inoxidabil.

Concept iPhone 8

În mod interesant, designer-ul a optat pentru un port USB Type C de această dată şi nu unul Lightning. A inclus şi încărcare wireless, iar ambele panouri din sticlă (fata/spate) au muchii curbate. Un concept foarte plauzibil şi ne aşteptăm ca măcar 70% din ce am văzut aici să se materializeze.

Concept iPhone 8

Concept iPhone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×