iPhone 8 va avea o funcţie 3D revoluţionară a camerei, cu rol de autentificare, gaming şi AR

1.571 ori
<b>iPhone 8 va avea o funcţie 3D revoluţionară a camerei, cu rol de autentificare, gaming şi AR</b>Și voi vă întrebați probabil care va fi elementul diferit pe care iPhone 8 îl va aduce în raport cu celelalte flagship-uri ale anului 2017, cu se va diferenția acesta. Ei bine, astăzi avem un soi de răspuns la această întrebare care ne macină și asta

Privind sutele de scăpări şi zvonuri legate de iPhone 8, o întrebare persistă în mintea tuturor fanilor Apple, dar şi a celor care sunt doar vag interesaţi de noul flagship. Întrebarea este "care e selling point-ul faţă de rivali?". Azi aflăm un posibil răspuns, venit de la partenerii hardware ai firmei din Cupertino.

Se pare că noul terminal va aduce o cameră "revoluţionară", cu funcţionalitate 3D. Aceasta va fi pusă la treabă pentru autentificarea biometrică, fotografie, gaming şi augmented reality. Ştiam că Tim Cook and co explorau funcţiile AR încă de când a devenit Pokemon GO mega hit vara trecută. Surse din cadrul lanţului de furnizori au confirmat că sistemul de camere de pe iPhone 8 va fi "un pas uriaş în faţă".

O prezentare a celor de la BlueFin Research Partners menţionează compania Lumentum drept furnizor de senzori 3D pentru noul flagship. Finisar ar fi o altă companie implicată în proiect, iar Viavi se va ocupa de filtre. Având în vedere faptul că noul telefon va suporta recunoaştere facială avansată, ne gândim că Apple ar putea abandona total scannerul de amprente, care şi aşa nu apare în randările flagship-ului cel nou.

Avem şi indicii în această zonă, Apple cumpărând firma israeliană Realface în acest an. Compania a creat o tehnologie avansată de recunoaştere facială, cu o precizie uriaşă şi suficientă pentru autentificarea biometrică. La ora actuală rivali ca Samsung folosesc identificare 2D, dar Apple ar putea trece la tehnologie 3D.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×