HTC prezintă noile gesturi Edge Sense pentru HTC U11: zoom in pe hărţi şi răspuns la apeluri prin strângerea marginilor (Video)

1.048 ori
<b>HTC prezintă noile gesturi Edge Sense pentru HTC U11: zoom in pe hărţi şi răspuns la apeluri prin strângerea marginilor (Video)</b>Taiwanezii de la HTC au venit în acest an cu un flagship mai deosebit în raport cu modelele rival de pe piață și anume cu HTC U11 - telefon ce aduce o ramă Edge Sense. Prin simpla strângere a ramei putem activa diferite acțiuni precum realizarea unei

Cum HTC U11 are deja o lună şi o săptămână de la debut, e momentul ca funcţia sa inovatoare Edge Sense să evolueze. Ne-am tot jucat cu ea în aceste zile, având telefonul la review şi acum aflăm ce noutăţi va primi în perioada următoare.

HTC U11

HTC a făcut publicul clipul video de mai jos, în care detaliază ce altceva am mai putea face prin strângerea muchiilor terminalului lor flagship. În acest moment putem activa camera, asistentul virtual sau alte aplicaţii şi lanterna spre exemplu. În clip vedem 6 noi acţiuni, precum posibilitatea de a da zoom in pe hărţi prin strângerea specifică Edge. Tot prin acest gest putem da zoom într-o fotografie din galerie.

La Calendar putem alterna între o vizualizare lunară sau săptămânală a task-urilor via Edge Sense, sau putem răspunde la apeluri cu acest gest nou. Putem încheia şi apelurile prin aceeaşi modalitate. Iar cei care nu sunt fani ai trezitului dimineaţă trebuie doar să apese marginile lui U11 şi se va opri alarma. În cele din urmă putem pune pauză la un video cu aceeaşi metodă.

Aceasta funcţionalitate nu poate decât să evolueze pe viitor şi cred că suntem la începutul unei pleiade ample de opţiuni. Încă nu ştim când vor sosi funcţiile noi, dar mă aştept să le vedem până la update-ul Android O.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×