iPhone 8 cel transparent e conceptul de care aveam atâta nevoie, inspirat de iMac-ul din 1998

1.757 ori
<b>iPhone 8 cel transparent e conceptul de care aveam atâta nevoie, inspirat de iMac-ul din 1998</b>După ce l-am văzut pe Samsung Galaxy S8 transformat în telefon transparent cu câteva luni în urmă, iată că acum vedem și o astfel de abordare pentru iPhone 8. Desigur doar panoul spate este transparent și ni se permite astfel să admirăm componentele

După ATÂT de multe randări şi concepte de iPhone 8 aveam nevoie de o gură proaspătă de aer şi aceasta vine azi, prin intermediul unui concept din Germania. Randarea este realizată de Curved/Labs şi mizează pe transparenta carcasei telefonului.

Concept iPhone 8

Nemţii au fost inspiraţi de designul iMac-urilor de la finalul anilor 90, care aveau carcasa parţial transparentă, astfel încât vedeai componentele de la interior. Pe aceeaşi idee se merge şi pentru acest iPhone 8. În spate se află o zonă transparent din sticlă, prin care vedem componentele de la interior, inclusiv procesorul Apple A11.

În mare formatul şi designul e identic cu ce am văzut până acum, dar cu extra sticlă şi abordarea transparentă. Moda PC-urilor, moușilor şi a altor device-uri transparente a cam trecut, dar dacă e cineva care o poate face cool iar, ar fi Apple. Designerii şi-au imaginat şi un display care acoperă toată zona frontală, iar scanner-ul de amprente se află integrat sub panoul de display.

Personal, dacă aş avea un astfel de telefon mi-aş petrece toată ziua privind mişcările discrete ale motoraşului taptic. Fascinant!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×