iPhone 8 va oferi 64 GB de stocare în varianta de bază; mai sunt pregătite și modele cu 256 și 512 GB!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.348 ori
<b>iPhone 8 va oferi 64 GB de stocare în varianta de bază; mai sunt pregătite și modele cu 256 și 512 GB!</b>Potrivit unui leak cu originea din China se pare că iPhone 8 va oferi 64 GB de stocare flash în varianta de bază, fiind disponibile totodată și variante cu 256, respectiv 512 GB memorie internă. Avem și o presupusă fotografie a acestui modul de

De pe lista telefoanelor ce primeau leak-uri zilnice îl tăiem pe Galaxy Note 8 și ne concentrăm pe smartphone-uri precum iPhone 8, LG V30, ba chiar și Google Pixel 2. Chiar astăzi aflăm detalii despre iPhone-ul aniversar, terminal care aparent va fi disponibil în varianta de bază cu 64 GB spațiu intern de stocare, adică dublul memorie interne pe care o primim acum pe cele mai accesibile versiuni iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Modul memorie

Aparent toate cele 3 noi iPhone-uri vor beneficia de acest upgrade la nivel de spațiu de stocare și aflăm că chip-ul de 64 GB memorie va fi produs de către SanDisk. O presupusă imagine a acestuia a fost postată pe Weibo și deși o vedem mai sus, nu putem ști dacă într-adevăr este produsul real.

Mai este menționat faptul că modulele de 64 GB și 256 GB vor fi produse de către Sandisk și Toshiba, în vreme ce unitatea de 512 GB va fi produsă de către Samsung și Hynix. Potrivit celebrului analist Ming-Chi Kuo, doar iPhone 7s Plus și iPhone 8 vor aduce 3 GB RAM, iar varianta compactă iPhone 7s doar 2 GB de RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×