iPhone 8 în varianta prototip se afișează din nou în fotografii; vedem varianta pe argintiu

2.461 ori
<b>iPhone 8 în varianta prototip se afișează din nou în fotografii; vedem varianta pe argintiu</b>Pe final de săptămână iată că vedem și noi fotografii ale lui iPhone 8 în varianta prototip real aparent. Ne sunt prezentate variantele pe argintiu și negru care se remarcă printr-o cameră foto duală în spate și desigur prin panoul frontal cu muchii

În această săptămână am aflat vești importante despre iPhone 8 chiar din partea celor de la Forbes și totodată am văzut primele rezultate benchmark înregistrate de către noul iDevice echipat cu procesor Apple A11. De asemenea, au apărut și informații despre modul în care va funcționa tehnologia de încărcare wireless, iar acum la finalul acestei perioade de 7 zile vedem și noi fotografii ale unui prototip real aparent.

Prototip iPhone 8

De această dată ne este prezentată varianta pe argintiu care adoptă un panou frontal de aceeași culoare, abordare nu tocmai potrivită la nivel de look. Ne este confirmat faptul că panoul spate este din sticlă și nu putem să nu remarcăm camera duală din spate și fereastra unde se află bliț-ul dual-tone.

Mai aflăm cu această ocazie că prețul lui iPhone 8 ar putea ajunge la pragul de 1100 dolari și că inițial doar 5 milioane de unități vor fi disponibile asta datorită stocului redus de componente și a capacității de producție. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×