Samsung Galaxy Note 8 va veni în variante de 64 și 128 GB

1.319 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 va veni în variante de 64 și 128 GB</b>Pe lângă știrile apărute astăzi ce indică faptul că Samsung Galaxy Note 8 nu va sosi cu un scanner de amprente integrat în ecran, iată că apar și informații referitoare la variantele pe care sud-coreenii le vor pune în vânzare. Se pare că telefonul va

Noi scăpări despre Samsung Galaxy Note 8 se ivesc astăzi, indicând faptul că terminalul va sosi în versiuni de 64 sau 128 GB. Sursă menționează din nou teoria că handsetul va costa peste 1000 de dolari/euro, făcându-l cel mai scump smartphone din istoria Samsung.

Lansarea lui Note 8 cu 64 sau 128 GB stocare înseamnă că are aceleași variante de stocare ca Galaxy S8. Erau zvonuri precedente ce afirmau că ar avea și o versiune de 256 GB, sau că telefonul s-ar vinde doar cu 128 GB, fără variantă de 64. Nici urmă de vreun model de 32 GB, lucru de așteptat de altfel, pentru că multe terminale moderne pornesc de la 64 GB acum.

Între filmarea 4K și jocurile de 2 GB din Play Store, are sens o ofertă de stocare de acest gen. Evident avem și slot microSD. De remarcat că Note 7 a venit doar într-o versiune cu 64 GB, dar ce e drept nici nu a avut timp să fie lansat și în modele mai variate... Am aflat în ultimele ore și că phabletul nu va avea scanner de amprente integrat în ecran, deci probabil îl vom găsi tot în spate, lângă sau sub camera duală. 

Știu că mă repet și am mai scris asta și în alte articole, dar în ciuda multelor scăpări despre Note 8, parcă sursele se încăpățânează să nu zică nimic despre cameră duală. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×