Samsung Galaxy Note 8 ar urma să vină cu 6 GB RAM şi 256 GB stocare, în varianta cu dotări maxime

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.278 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 ar urma să vină cu 6 GB RAM şi 256 GB stocare, în varianta cu dotări maxime</b>Potrivit celor mai noi speculații din mediul online, se pare că smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8 ar urma să sosească cu 6 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare flash în varianta de top. Vestea de față sosește prin intermediul unei postări de pe Weibo

Dacă designul lui Galaxy Note 8 s-a cam definitivat după atât de multe randări şi imagini, acum începem să ne conturăm şi o idee 100% sigură a specificaţiilor. Azi aflăm de la o sursă din China că phabletul va sosi cu 6 GB RAM şi 256 GB stocare.

Informaţiile vin de la un zvonac celebru pe Weibo, Ice Universe, care are o reputaţie bună. Handset-ul e cunoscut sub numele de cod "Emperor Edition" şi va debuta în Coreea de Sud împreună cu o versiune cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Acestea vor ajunge şi în China şi sper din toată inima să nu mai fie neglijată Europa şi America şi să ajungă şi la noi modele cu 6 GB RAM.

Aceeaşi sursă mai scrie că Galaxy Note 8 va veni în 3 nuanţe, printre care şi Midnight Black şi Orchid Grey. Între timp o altă sursă, Roland Quandt mentioneza o versiune Deep Blue, diferită deci de cea Coral Blue a lui Note 7. Zvonurile indică şi faptul că acest smartphone are un ecran edge to edge de 6.3 inch şi de tip Infinity Display. La interior ar trebui să se afle un procesor Exynos 8895 sau un Snapdragon 835, plus o baterie de 3300 mAh.

Cea mai nouă versiune de Samsung Experience, interfaţa aplicată peste Android Nougat se va afla la bord. O variantă cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare ar fi de asemenea în dezvoltare. Aceasta ar trebui să ajungă în Europa şi Americi, deci în sfârşit nu mai suntem ignorați si nu mai primim doar 4 GB RAM. Preţul vehiculat e iar peste 1000 de dolari, ba chiar 1100 de dolari. Astfel Note 8 devine cel mai scump smartphone Samsung din istorie, lucru la care ne aşteptam de altfel.

Totul va fi clarificat pe 23 august, atunci când debutează terminalul.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×