iPhone aparat de BitDefender?

1.003 ori
<b>iPhone aparat de BitDefender?</b>Compania autohtona de software BitDefender ar putea intra in "jocul iPhone", producand o solutie de securitate pentru terminalul anului 2007. Acest lucru se va intampla odata cu lansarea setului de coduri, care poate fi folosit de developeri pentru a...

Compania autohtona de software BitDefender ar putea intra in "jocul iPhone", producand o solutie de securitate pentru terminalul anului 2007.

Acest lucru se va intampla odata cu lansarea setului de coduri, care poate fi folosit de developeri pentru a produce diverse softuri si solutii pentru terminal. Apple va pune la dispozitie acest "Software development kit" tuturor programatorilor din lume, sperand sa obtina o colaborare fructoasa care va genera numeroase aplicatii utile pentru posesorii unui iPhone. Conform NewsIn, reprezentantii BitDefender analizeaza inca proiectul de dezvoltare a unor softuri pentru iPhone si au afirmat ca vor incepe un astfel de proiect, orientandu-se dupa cererea pietei.

BitDefender doreste sa produca o solutie de protectie a datelor mai complexa decat banalul antivirus. Aceasta se pare ca va bloca orice amenintare sau malware, tentativa de phishing sau spam. Reprezentantii companiei romane au tinut sa precizeze ca asteapta momentul potrivit pentru lansarea softului, punand in miscare o componenta de marketing si orientandu-se in functie de prezenta amenintarilor informatice la adresa lui iPhone. Aplicatia dezvoltata de BitDefender va putea fi descarcata si instalata pe telefon prin WAP, sau cu ajutorul unui PC, cum este cazul a numeroase alte softuri de acest gen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×