Utilizatorii Google se sincronizeaza acum cu ajutorul mobilelor

1.238 ori
<b>Utilizatorii Google se sincronizeaza acum cu ajutorul mobilelor</b>Utilizatorii de Microsoft Outlook au sansa de a-si sincroniza calendarul si contactele cu telefonul mobil, dar persoanele care folosesc serviciile similare de la Google nu aveau aceasta optiune....pana acum. Iata ca, prin intermediul Toffa, GooSync va va...

Utilizatorii de Microsoft Outlook au sansa de a-si sincroniza calendarul si contactele cu telefonul mobil, dar persoanele care folosesc serviciile similare de la Google nu aveau aceasta optiune....pana acum.

Iata ca, prin intermediul Toffa, GooSync va va permite sa sincronizati contactele din Google Calendar si Gmail cu telefonul dumneavoastra, chiar si in cazul terminalelor Windows Mobile. GooSync va permite sa administrati informatiile Google prin intermediul telefonului, sau vice versa in cazul PC-ului. De asemenea veti putea face backup la toate informatiile de pe terminalul dumneavoastra sau de pe PC, iar o veste buna este faptul ca veti putea importa sau exporta contacte in alte baze de date, cum ar fi cea Outlook.

Tot ce trebuie sa faceti va fi sa va creati un cont pe website si apoi sa porniti GooSync pe telefon, acesta fiind activat prin intermediul optiunii Sync pentru a downloada/uploada informatiile importante. Serviciul suporta o lista de terminale, afisate pe site si nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta, deoarece GooSync este suportat de sute de telefoane. Totusi iPhone nu este prezent, avand in vedere ca Apple poate considera si aceasta drept o aplicatie third party. Exista 2 optiuni pentru utilizatorii interesati: contul gratuit, care va permite sa sincronizati evenimentele din Google Calendar si cel Premium, cu plata, care va va costa 19.95 lire sterline pe an si va permite sa sincronizati date Google Contacts si multiple informatii din Google Calendars.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×