Telefonul Samsung i780, dotat cu GPS a fost lansat oficial

5.852 ori
<b>Telefonul Samsung i780, dotat cu GPS a fost lansat oficial</b>Dupa cum probabil deja stiti, Samsung i780 nu este BlackJack II, dupa cum au crezut multi, ci doar un smartphone pe cinste, care a intrat in atentia presei de specialitate in Septembrie. Iata ca acum telefonul a fost lansat oficial la Londra si il puteti...

Dupa cum probabil deja stiti, Samsung i780 nu este BlackJack II, dupa cum au crezut multi, ci doar un smartphone pe cinste, care a intrat in atentia presei de specialitate in Septembrie. Iata ca acum telefonul a fost lansat oficial la Londra si il puteti admira in imaginea urmatoare:

Samsung i780 este un telefon slim, bazat pe Windows Mobile 6 Professional si dotat cu o tastatura completa QWERTY. Terminalul include un display TFT touchscreen, cu diagonala de 2.6 inch si un joystick optic, care permite o navigare la 360 de grade in meniuri, pe Internet si in aplicatii. i780 suporta conectivitate HSDPA, cu viteze de pana la 3.6Mbps, dar si conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g. Pachetul navigational este "la datorie", avand in vedere faptul ca handsetul este dotat cu GPS asistat.

Camera acestui terminal este de 2 megapixeli, iar noul Samsung este dotat si cu o a doua camera, VGA, destinata videoconvorbirilor. La capitolul memorie, handsetul nu surprinde oferind utilizatorilor 256MB ROM si 128MB RAM, dar si posibilitatea de a creste spatiul de stocare prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Ca ultim detaliu, va amintim ca telefonul masoara 11.6 x 6.1 x 1.3 cm, iar pretul sau si data in care il vom vedea in magazinele locale nu sunt cunoscute inca. Este posibil totusi ca i780 sa poposeasca in Romania in perioada Sarbatorilor de iarna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×