iPhone confirmat pentru Romania

2.454 ori
<b>iPhone confirmat pentru Romania</b>Dupa ce va informam in legatura cu posibilitatea ca Apple iPhone sa poposeasca in Romania de martisor, iata ca informatia este confirmata chiar de catre producatorul terminalului si de operatorul Orange. Initial Boioglu sugerase aceasta lansare, dar iat-o...

Dupa ce va informam in legatura cu posibilitatea ca Apple iPhone sa poposeasca in Romania de martisor, iata ca informatia este confirmata chiar de catre producatorul terminalului si de operatorul Orange. Initial Boioglu sugerase aceasta lansare, dar iat-o acum confirmata pe site-ul evz.ro.

Orange Romania a incheiat un parteneriat cu distribuitorul oficial Apple, IRIS SA, deci va trebui sa ne asteptam la o lansare de marca destul de curand. Ultima oferta Orange include reduceri si promotii pentru persoanele care cumpara calculatoare Apple, plus iPod-uri Shuffle cadou. Bonusul se aplica doar in cazul abonamentelor Internet Unlimited Home sau Office, incheiate pe 2 ani, pana in data de 31 martie 2008.

Intre timp, entuziasmul ne este domolit de catre reprezentantii Orange si cei ai companiei IRIS, care afirma ca noua oferta disponibila prin parteneriatul companiilor nu indica o iminenta sosire a lui iPhone. Probabil acestia doresc sa ne tina pe jar, sau sa ne surprinda, lansand terminalul anului 2007 intr-un fel unic si inedit. In tabara rivala, a celor de la Vodafone este liniste si pace, iar reprezentantii operatorului se abtin de la comentarii. Intrebarea care ramane este totusi "va sosi iPhone in Romania de martisor?".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×