Varianta mobila de Wikipedia, acum prin Vodafone Live!

2.600 ori
<b>Varianta mobila de Wikipedia, acum prin Vodafone Live!</b>In cazul in care va aflati in Noua Zeelanda acum si folositi serviciile Vodafone Live!, aruncati o privire pe Mobile Wikipedia, varianta dezvoltata de catre Instinct. Serviciul reprezinta o interfata WAP cu acces la Wikipedia, care poate fi accesata de pe...

In cazul in care va aflati in Noua Zeelanda acum si folositi serviciile Vodafone Live!, aruncati o privire pe Mobile Wikipedia, varianta dezvoltata de catre Instinct.

Serviciul reprezinta o interfata WAP cu acces la Wikipedia, care poate fi accesata de pe Vodafone Live!/Communities/The Answer is Here. Acest feature a aparut pe site-ul geekzone.co.nz, unde autorul mentiona ca au existat probleme cu afisarea articolelor pe handseturi Palm Treo 500v. Problemele apareau in special din cauza lipsei de formatare a textului, dar serviciul nu a fost testat inca pe terminale Nokia sau Sony Ericsson.

De asemenea, acelasi utilizator a fost uimit de lipsa de inspiratie a celor de la Vodafone, care au facut ca serviciul sa fie destul de greu de accesat, prin intermediul linkului "The Answer is Here" si nu printr-o sintagma mai clasica, gen "Mobile Wikipedia". De vreme ce acest gen de aplicatii si servicii au darul de a se propaga si la filialele companiei, ne asteptam ca destul de curand sa dispunem si in Romania de varianta mobila a celebrei enciclopedii open-source, tot prin Vodafone Live!.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×