Varianta mobila de Wikipedia, acum prin Vodafone Live!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.322 ori
<b>Varianta mobila de Wikipedia, acum prin Vodafone Live!</b>In cazul in care va aflati in Noua Zeelanda acum si folositi serviciile Vodafone Live!, aruncati o privire pe Mobile Wikipedia, varianta dezvoltata de catre Instinct. Serviciul reprezinta o interfata WAP cu acces la Wikipedia, care poate fi accesata de pe...

In cazul in care va aflati in Noua Zeelanda acum si folositi serviciile Vodafone Live!, aruncati o privire pe Mobile Wikipedia, varianta dezvoltata de catre Instinct.

Serviciul reprezinta o interfata WAP cu acces la Wikipedia, care poate fi accesata de pe Vodafone Live!/Communities/The Answer is Here. Acest feature a aparut pe site-ul geekzone.co.nz, unde autorul mentiona ca au existat probleme cu afisarea articolelor pe handseturi Palm Treo 500v. Problemele apareau in special din cauza lipsei de formatare a textului, dar serviciul nu a fost testat inca pe terminale Nokia sau Sony Ericsson.

De asemenea, acelasi utilizator a fost uimit de lipsa de inspiratie a celor de la Vodafone, care au facut ca serviciul sa fie destul de greu de accesat, prin intermediul linkului "The Answer is Here" si nu printr-o sintagma mai clasica, gen "Mobile Wikipedia". De vreme ce acest gen de aplicatii si servicii au darul de a se propaga si la filialele companiei, ne asteptam ca destul de curand sa dispunem si in Romania de varianta mobila a celebrei enciclopedii open-source, tot prin Vodafone Live!.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×