iPhone, deblocat in curand cu Blacksn0w, disponibil din 4 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.384 ori
<b>iPhone, deblocat in curand cu Blacksn0w, disponibil din 4 noiembrie</b>Cu o saptamana in urma, geohot a lansat un update pentru softul sau de jailbreak pentru iPhone, numit Blackra1n RC2, care nu ofera inca suport pentru o deblocare completa baseband. Ei bine, iata ca acum solutia completa de deblocare este gata si va fi...

Cu o saptamana in urma, geohot a lansat un update pentru softul sau de jailbreak pentru iPhone, numit Blackra1n RC2, care nu ofera inca suport pentru o deblocare completa baseband. Ei bine, iata ca acum solutia completa de deblocare este gata si va fi lansata in data de 4 noiembrie, sub numele de Blacksn0w.

Prezentata in clipul de mai jos in actiune, aceasta solutie tip exploit va oferi o deblocare baseband pentru firmware-urile 3.1.x, permitand unui iPhone sa functioneze in orice retea GSM. Blacksn0w va fi lansat peste cateva zile si poate fi incarcat direct prin intermediul lui Blackra1n.

Probabil clientii T-Mobile vor fi incantati de acest release (deblocare 3.1), asta daca nu sunt deja atrasi de Verizon si al lor Droid, in loc de iPhone.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×