iPhone, deblocat in curand cu Blacksn0w, disponibil din 4 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.354 ori
<b>iPhone, deblocat in curand cu Blacksn0w, disponibil din 4 noiembrie</b>Cu o saptamana in urma, geohot a lansat un update pentru softul sau de jailbreak pentru iPhone, numit Blackra1n RC2, care nu ofera inca suport pentru o deblocare completa baseband. Ei bine, iata ca acum solutia completa de deblocare este gata si va fi...

Cu o saptamana in urma, geohot a lansat un update pentru softul sau de jailbreak pentru iPhone, numit Blackra1n RC2, care nu ofera inca suport pentru o deblocare completa baseband. Ei bine, iata ca acum solutia completa de deblocare este gata si va fi lansata in data de 4 noiembrie, sub numele de Blacksn0w.

Prezentata in clipul de mai jos in actiune, aceasta solutie tip exploit va oferi o deblocare baseband pentru firmware-urile 3.1.x, permitand unui iPhone sa functioneze in orice retea GSM. Blacksn0w va fi lansat peste cateva zile si poate fi incarcat direct prin intermediul lui Blackra1n.

Probabil clientii T-Mobile vor fi incantati de acest release (deblocare 3.1), asta daca nu sunt deja atrasi de Verizon si al lor Droid, in loc de iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×