Nokia X6, analizat in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 15.988 ori
<b>Nokia X6, analizat in fata camerei (Video)</b>Italienii de la Telefonino.net tocmai au primit un Nokia X6 pentru teste si recenzii, jucandu-se cu handsetul in fata camerei. Scurta lor recenzie si experienta hands on ne prezinta un telefon elegant, cu o portiune glossy si un ecran impresionant cu...

Italienii de la Telefonino.net tocmai au primit un Nokia X6 pentru teste si recenzii, jucandu-se cu handsetul in fata camerei. Scurta lor recenzie si experienta hands on ne prezinta un telefon elegant, cu o portiune glossy si un ecran impresionant cu ratie a aspectului de 16:9.

Ecranul de 3.2 inchi al telefonului este perfect pentru vizualizarea continuturilor video si trebuie sa aflati ca acest display este unul capacitiv, cu o rezolutie de 640 x 360 pixeli. Lista de specificatii a terminalului include si un accelerometru, 32GB de memorie interna si o bara de contacte dedicata, plus comanda vocala si o tastatura virtuala.

Nokia X6 vine si cu un jack de 3.5 mm, care serverste si drept TV out, un conector microUSB si o camera de 5 megapixeli cu autofocus, zoom digital de 4x, blitz dual LED, un editor de imagine si suport pentru printare direct de pe telefon. Iata si un preview video al handsetului, disponibil in clipul de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×