HTC Droid Eris isi face aparitia in noi imagini

1.646 ori
<b>HTC Droid Eris isi face aparitia in noi imagini</b>Daca sunteti in cautarea unui nou terminal Android cu interfata Sense, Droid Eris este raspunsul, modelul fiind al doilea din seria creata (printre altii) de Verizon si Google. Daca Motorola Droid nu v-a furat deja privirile, admirati-l si pe acest...

Daca sunteti in cautarea unui nou terminal Android cu interfata Sense, Droid Eris este raspunsul, modelul fiind al doilea din seria creata (printre altii) de Verizon si Google. Daca Motorola Droid nu v-a furat deja privirile, admirati-l si pe acest impresionant HTC Droid Eris:

Smartphone-ul ruleaza Android, foloseste interfata Sense si e foarte posibil sa fie lansat de catre Verizon in data de 6 noiembrie, desi aceasta nu a fost confirmata inca. Pretul handsetului ar trebui sa fie in jurul valorii de 99 de dolari, conform zvonurilor, evident cu reducerile de rigoare.

HTC Eris

Va reamintim ca telefonul vine cu un display TFT touchscreen de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, camera de 5 megapixeli cu suport pentru captura video si autofocus, slot pentru carduri microSD/microSDHC, un browser web full HTML, WiFi, Bluetooth Stereo 2.0 si un jack audio de 3.5 mm.

HTC Eris

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×