iPhone decodat in Hong Kong, functioneaza cu carduri non AT&T!

1.901 ori
<b>iPhone decodat in Hong Kong, functioneaza cu carduri non AT&T!</b>Ar putea fi acesta primul telefon Apple iPhone decodat? Nu putem spune cu siguranta, dar ceea ce stim este ca se estimeaza ca un telefon decodat iPhone este disponibil in Hong Kong &ndash; si aparent functioneaza cu carduri non-AT&T SIM pe reteaua...

Ar putea fi acesta primul telefon AppleiPhone decodat? Nu putem spune cu siguranta, dar ceea ce stim este ca se estimeaza ca un telefon decodat iPhone este disponibil in Hong Kong – si aparent functioneaza cu carduri non-AT&T SIM pe reteaua wireless HK CSL din Hong Kong.

Se pare ca apelurile primite si trimise functioneaza perfect, la fel si textele SMS si conexiunea de date EDGE. Ceea ce nu stim este cum utilizeaza iPhone serviciul Visual VoiceMail (banuim ca Visual Voicemail nu este functionabil).

Dar, ca toate celelalte lucruri noi si moderne, un iPhone decodat in Hong Kong  va costa... aprox. $2.000 pentru a fi mai exacti (serviciul de decodare va costa $750, asta daca aveti propriul iPhone).

Acum trebuie doar sa ne dam seama daca avem de aface cu un trucaj bine realizat, sau intradevar, imaginea de mai sus si filmuletul de mai jos ne prezinta un iPhone functional in alta reatea.

Prezentare video iPhone decodat:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×