iPhone depasit de terminalele Windows Mobile la vanzari, in ultimul trimestru al lui 2008

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.256 ori
<b>iPhone depasit de terminalele Windows Mobile la vanzari, in ultimul trimestru al lui 2008</b>Dupa ce aflam ieri ca Apple a vandut de 6 ori mai multe terminale iPhone decat primul Android Phone, G1, iata ca faimosul telefon al companiei lui Steve Jobs a fost depasit in vanzari de catre handseturile Windows Mobile. Performanta a fost realizata in...

Dupa ce aflam ieri ca Apple a vandut de 6 ori mai multe terminale iPhone decat primul Android Phone, G1, iata ca faimosul telefon al companiei lui Steve Jobs a fost depasit in vanzari de catre handseturile Windows Mobile.

Performanta a fost realizata in ultimul trimestru al anului 2008 si conform lui Steve Ballmer, mai-marele Microsoft, peste 5 milioane de terminale Windows Mobile au fost vandute la sfarsitul anului trecut. Si asta in comparatie cu cele 4.4 milioane de unitati anuntate de Apple. Vestea este in contrast cu raporturile care de obicei afirma ca Apple depaseste vanzarile de terminale Windows Mobile.

Trebuie sa mentionam ca iPhone este probabil la cel mai inalt nivel al popularitatii, el fiind disponibil la nivel global, la un pret mult mai mic decat multe telefoane Windows Mobile. Handsetul celor de la Apple a fost foarte popular in perioada Craciunului, fiind un cadou ideal datorita lookului sau, lucru pe care nu-l putem afirma in legatura cu telefoanele ce folosesc OS-ul Microsoft.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×