HTC Touch Cruise 09, un terminal cu functii avansate de navigatie

2.186 ori
<b>HTC Touch Cruise 09, un terminal cu functii avansate de navigatie</b>Iata ca dupa ce am vazut imagini cu terminalul HTC Iolite si am aflat o parte din specificatiile sale, asistam acum la prezentarea sa oficiala, sub numele de HTC Touch Cruise 09. Handsetul se axeaza pe functii navigationale GPS si suporta geotagging prin...

Iata ca dupa ce am vazut imagini cu terminalul HTC Iolite si am aflat o parte din specificatiile sale, asistam acum la prezentarea sa oficiala, sub numele de HTC Touch Cruise 09. Handsetul se axeaza pe functii navigationale GPS si suporta geotagging prin intermediul ineditei functii Footprints.

Noul handset nu trebuie confundat cu vechiul Touch Cruise, el fiind o versiune 2009 a acestuia, cu specificatii superioare. Noul HTC este un smartphone Windows Mobile 6.1 Professional dotat cu un procesor Qualcomm MSM 7225 de 528 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM, un slot pentru carduri microSD si un display QVGA touchscreen de 2.8 inchi.

Interfata TouchFLO va fi de asemenea prezenta printre specificatii, impreuna cu suportul pentru conectivitate 3G, WiFi, Bluetooth 2.0 cu A2DP si o camera de 3.2 megapixeli. Terminalul va sosi cu un cradle pentru masina la pachet, iar functia Fooprints va presupune geo-taggingul pozelor si al clipurilor audio, atat prin mentionarea unui loc pe care-l asociem lor, cat si prin adaugarea unor notite la aceste continuturi.

HTC Touch Cruise 09 va sosi pe piata in primavara la un pret de 460 de euro.

Sursa: Htc-club.ro

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×