Obama isi poate pastra BlackBerry-ul

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.343 ori
<b>Obama isi poate pastra BlackBerry-ul</b>Presedintele SUA Barack Obama se declarase ingrijorat in 2008 in legatura cu faptul ca nu isi va putea pastra BlackBerry-ul, din motive de securitate. Aparent, terminalul ar fi fost vulnerabil pentru un presedinte, dar iata ca pana la urma Obama va putea...

Presedintele SUA Barack Obama se declarase ingrijorat in 2008 in legatura cu faptul ca nu isi va putea pastra BlackBerry-ul, din motive de securitate. Aparent, terminalul ar fi fost vulnerabil pentru un presedinte, dar iata ca pana la urma Obama va putea utiliza handsetul de care este dependent.

Presedintele SUA a reusit sa pastreze telefonul printr-un compromis, care ii permite sa ramana in contact cu grupul sau de consilieri si cativa prieteni apropiati, limitand totusi utilizarea smartphone-ului. Evident ca BlackBerry-ul, cunoscut acum si ca BarackBerry a cunoscut imbunatatiri la capitolul securitate.

Obama, cel mai nou presedinte al Statelor Unite, care a depus juramantul de investire marti, este cunoscut drept un mare fan al terminalelor produse de canadienii de la RIM. El s-a "luptat" cu autoritatile care i-au recomandat sa renunte la handset odata cu dobandirea functiei sale inalte. Legea americana afirma ca emailurile prezidentiale reprezinta texte publice si vor putea fi date publicitatii, dupa ce presedintele nu mai este in functie.

De mentionat este faptul ca nici George W. Bush, nici Bill Clinton nu au folosit emailul pe perioada mandatului lor.

Sursa: Reuters.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×