iPhone dispune de functia TV out, deblocata de iPhone 2.2 SDK

1.383 ori
<b>iPhone dispune de functia TV out, deblocata de iPhone 2.2 SDK</b>In vreme ce se "jucau" cu SDK-ul iPhone 2.2, cei de la ArsTechnica au descoperit o noua functie a terminalului produs de Apple, care s-ar putea dovedi utila pentru gameri. Iata, pe scurt despre ce e vorba, intr-un clip video: MPTVOutWindows permite...

In vreme ce se "jucau" cu SDK-ul iPhone 2.2, cei de la ArsTechnica au descoperit o noua functie a terminalului produs de Apple, care s-ar putea dovedi utila pentru gameri. Iata, pe scurt despre ce e vorba, intr-un clip video:

MPTVOutWindows permite terminalului iPhone sa afiseze continuturi video pe un televizor la care handsetul este conectat. Evident, conectarea iPod-urilor si iPhone-urilor la dockuri si afisarea video pe ecrane nu este o descoperire, dar ceea ce observam acum este faptul ca putem utiliza aplicatii pe ecrane cu diagonala mai mare.

Actualul cod al softului iPhone nu permite interactiunea cu ecranul in vreme ce functia TV out este activa, dar accelerometrul isi continua functionarea. Ce inseamna asta? Putem folosi iPhone-ul ca un joystick, cum este cel al consolei Wii de exemplu, in ciuda faptului ca vom fi limitati de un fir.

Sursa:  Engadgetmobile.com

Via: Appleinsider.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×