Obama isi poate pastra "BarackBerry-ul"?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.058 ori
<b>Obama isi poate pastra "BarackBerry-ul"?</b>Presedintele ales in SUA, Barack Obama a acordat un interviu Barbarei Walters, de la ABC, vorbind despre problemele politice ale tarii, dar si despre cele economice si atingand si subiecte din viata sa personala. Evident, a intrat in discutie si problema...

Presedintele ales in SUA, Barack Obama a acordat un interviu Barbarei Walters, de la ABC, vorbind despre problemele politice ale tarii, dar si despre cele economice si atingand si subiecte din viata sa personala. Evident, a intrat in discutie si problema BlackBerry-ului, la care va trebui sa renunte Obama, dar pentru mai multe detalii iata interviul:

La ora actuala, presedintele ales in SUA negociaza cu serviciile secrete pentru a-si putea pastra terminalul pe care il apreciaza atat de mult. Barack Obama mentioneaza izolarea pe care va trebui sa o infrunte, acum ca este presedinte si faptul ca doreste sa pastreze legatura cu cei "din afara". In plus, primul presedinte de culoare al SUA a declarat ca doreste sa fie mereu conectat la pulsul natiunii si la problemele poporului, avand nevoie de handsetul sau pentru acest scop.

Problema izolarii este mai acuta pentru Obama, unul dintre cei mai tehnologizati presedinti din lume, a carui prezenta online s-a facut simtita nu doar o data. Barbara Walters mentioneaza in interviu ca Obama va pierde batalia cu serviciile secrete pentru BlackBerry-ul sau, dar poate ca el va putea folosi macar Twitter sa ne comunice vestile importante, nu-i asa?

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×