iPhone in Europa prin Vodafone?

1.223 ori
<b>iPhone in Europa prin Vodafone?</b>Avand in vedere ca in ultima vreme nu am dus lipsa de zvonuri legate de iPhone, va prezentam ultima barfa din ciclul "cine incheie contractul cu iPhone?". Ziarul The Guardian anunta ca Apple se afla in discutii cu cel mai mare operator de telefonie mobila...

Avand in vedere ca in ultima vreme nu am dus lipsa de zvonuri legate de iPhone, va prezentam ultima barfa din ciclul "cine incheie contractul cu iPhone?".

Ziarul The Guardian anunta ca Apple se afla in discutii cu cel mai mare operator de telefonie mobila din Europa, Vodafone. Gigantul colorat in rosu doreste drepturile exclusive pentru mult-doritul telefon, in defavoarea concurentilor sai. Apple promite ca iPhone va ajunge pe "batranul continent" pana la sfarsitul acestui an si deja ne putem imagina un cadou de Craciun cu sigla in forma de mar in prim plan.

Nimic nu s-a hotarat cu certitudine, inca si putem paria pe orice doriti ca orice alt mare provider european ar ucide sa fie in locul favorizatei Vodafone. Oare cat de curand vom vedea terminalul iPhone pe plaiurile mioritice? O miscare favorabila Vodafone ne-ar aduce controversatul model mai repede decat ne asteptam si putem doar sa speram la negocieri favorabile cu Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×