Noua interfata pentru mobile de la ZenZui (Microsoft)

1.243 ori
<b>Noua interfata pentru mobile de la ZenZui (Microsoft)</b>Nascuta din cercetarea celor de la Microsoft,&nbsp; "filiala" ZenZui a lansat la CTIA in aceasta saptamana un concept revolutionar numit interfata "Zooming User". Dupa cum poate v-ati dat seama acronimul "zui" din numele ZenZui vine de la "Zooming User...

Nascuta din cercetarea celor de la Microsoft,  "filiala" ZenZui a lansat la CTIA in aceasta saptamana un concept revolutionar numit interfata "Zooming User".

Dupa cum poate v-ati dat seama acronimul "zui" din numele ZenZui vine de la "Zooming User Interface", iar proiectul celor de la Microsoft se axeaza pe un browsing mult mai usor, bazat pe tile-uri intre care se poate alege cu ajutorul tastelor numerice. Fiecare tile reprezinta un serviciu de stiri, un joc sau orice altceva, iar acestea sunt deschise modificarilor de orice fel, incurajand programatorii sa-si manifeste creativitatea.

Astfel de "tiles" pot fi trimise ca o reclama catre alti utilizatori ZenZui, generand chiar venituri pentru utilizatorii care fac reclama. In mod evident serviciul va fi intai disponibil pentru Windows Mobile, urmand apoi celelalte platforme. Ne asteptam la o versiune beta, in a doua jumatate a acestui an, direct de la ZenZui si partenerii sai la capitolul continuturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×