iPhone in oferta Orange Romania de Martisor!

5.857 ori
<b>iPhone in oferta Orange Romania de Martisor!</b>Aruncand o privire pe blogul lui Boioglu ( "iPhone Man" ) aflam probabil vestea saptamanii, pentru pasionatii autohtoni de smartphone-uri: iPhone soseste in oferta celor de la Orange Romania in luna martie! &nbsp; Se pare ca terminalul va fi disponibil si...

Aruncand o privire pe blogul lui Boioglu ( "iPhone Man" ) aflam probabil vestea saptamanii, pentru pasionatii autohtoni de smartphone-uri: iPhone soseste in oferta celor de la Orange Romania in luna martie!

Se pare ca terminalul va fi disponibil si pe varianta autohtona a lui Apple Store, iar vestea lansarii sale prin Orange vine pe filiera oficiala, de la reprezentantii Apple Romania. Terminalul anului trecut va fi disponibil impreuna cu o oferta de abonament, la un pret putin mai mare decat cel practicat in Germania sau Franta (in jurul a 280 - 300 de euro). In cazul in care intreaga poveste suna a zvon, aruncati o privire pe promo-ul de pe Apple.ro, care include accesorii si servicii oferite de Orange Romania...!

Boioglu mentioneaza in blogul sau si evidenta optiune a romanului, deblocarea lui iPhone si utopia oricarui workahollic pe laptop: MacBook Air, disponibil prin precomanda la un pret de peste 7000 RON. Si fiindca tot am mentionat deblocarea lui iPhone iata si un scurt tutorial pentru utilizarea lui Next Sim V3 (in romana), preluat de asemenea de pe blogul lui "iPhone Man". O versiune mai noua de Next Sim puteti cumpara aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×