Sefii Google adora iPhone

970 ori
<b>Sefii Google adora iPhone</b>Aruncand o privire pe blogul lui Boioglu ( "iPhone Man" ) aflam probabil vestea saptamanii, pentru pasionatii autohtoni de smartphone-uri: iPhone soseste in oferta celor de la Orange Romania in luna martie! &nbsp; Se pare ca terminalul va fi disponibil si...

Au si de ce, avand in vedere faptul ca handsetul poate genera miliarde de dolari pentru gigantul motoarelor de cautare. Directorii executivi ai Google  si-au exprimat "afectiunea" pentru iPhone si in trecut, iar acum co-presedintele Sergey Brin lauda feature-ul My Location din cadrul Google Maps, prezent pe terminalul anului trecut.

Acesta povestea ca a fost la o conferinta in Elvetia si a gasit un hotel foarte mic cu ajutorul functiei de pe iPhone pe care o mentionam anterior. Pe langa aceasta descoperire, Sergey Brin a selectat optiunea "sattelite view" pe handsetul sau, realizand ca are nevoie de o telecabina pentru a ajunge la  hotel. Intre timp, directorul executiv al Google, Eric Schmidt a avut motive de tip "business" pentru a lauda iPhone, facand parte si din consiliul de directori Apple.

Schmidt afirma "iPhone este primul produs dintr-o nouga generatie de terminale care vor folosi mai intens motoarele de cautare. Cu o astfel de oportunitate se pot obtine profituri importante din reclame". Vor mai reusi cei de la Google sa laude iPhone atunci cand primele handseturi bazate pe platforma Android vor aparea catre jumatatea acestui an?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×