iPhone in Romania prin Orange ?

2.952 ori
<b>iPhone in Romania prin Orange ?</b>Suntem la doar cateva zile de lansarea europeana a lui iPhone, cel putin in tari ca Marea Britanie, Germania (9 noiembrie) sau Franta (29 noiembrie) si asteptam cu nerabdare ca terminalul anului 2007 sa poposeasca in Romania. Ne intrebam totusi care va fi...

Suntem la doar cateva zile de lansarea europeana a lui iPhone, cel putin in tari ca Marea Britanie, Germania (9 noiembrie) sau Franta (29 noiembrie) si asteptam cu nerabdare ca terminalul anului 2007 sa poposeasca in Romania. Ne intrebam totusi care va fi operatorul ales sa ofere publicului acest super telefon... Sa fie Orange, Vodafone, Cosmote?

Conform hit.ro, Orange Romania va fi pionierul in oferte care includ iPhone, prin intermediul unui parteneriat cu France Telecom si Apple. La ora actuala se poarta negocieri intre France Telecom si Apple pe aceasta tema si se incearca aducerea lui iPhone cat mai rapid in Romania. Surse din industria mobila au anuntat luna ianuarie a anului viitor drept momentul in care vom vedea pe lista celor de la Orange o oferta rezonabila pentru handsetul cel mai popular in acest moment.

Evident, compania care va reusi sa obtina contractul de exclusivitate va atrage o noua gama de clienti si isi va creste popularitatea asociindu-si brandul cu Apple. Din pacate, vorbim totusi despre un telefon destul de scump, inaccesibil segmentului majoritar de public roman si vom avea probabil de-a face cu vanzari destul de mici, cel putin in primele luni dupa lansare. Orange va vinde iPhone in Franta, in varianta sa de 8GB, la un pret de 399 euro (565 dolari) si banuim ca vom beneficia de un pret similar plus un abonament inclus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×