iPhone Nano e real!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.781 ori
<b>iPhone Nano e real!</b>Dupa o perioada relativ linistita pentru universul iPhone, iata ca zvonurile in legatura cu un nou terminal au inceput sa apara, probabil din cauza faptului ca 2009 va incepe cu o serie de showuri tech destul de importante, unde am putea vedea noi...

Dupa o perioada relativ linistita pentru universul iPhone, iata ca zvonurile in legatura cu un nou terminal au inceput sa apara, probabil din cauza faptului ca 2009 va incepe cu o serie de showuri tech destul de importante, unde am putea vedea noi handseturi Apple. Se pare ca iPhone Nano este real, de vreme ce a fost listat pe un site care vinde carcase pentru produsele Apple.

XSKN afisaza pe site-ul sau, pe langa categoriile iPod si iPhone 3G/1st Gen si un "iPhone Nano", care ar putea fi evident o greseala de scriere sau o scapare uriasa, care dezvaluie un nou handset Apple. Ce presupune un iPhone Nano? Evident, o diagonala redusa a touchscreenului, o metoda si mai intuitiva de navigare si utilizare a meniului si functii mai putin impresionante.

Daca va imaginati un iPod Nano cu functiile unui iPhone, probabil va inselati, deoarece Apple a invatat din greselile sale si va dori sa iasa pe piata cu un format nou, de vreme ce 2009 va fi anul handseturilor Android, produse de zeci de branduri.

Sursa: Uberphones.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×