Mos Craciun nu vine la Google in 2008

1.707 ori
<b>Mos Craciun nu vine la Google in 2008</b>Dupa ce aflam ca pana si gigantul Google a fost lovit de criza si se pregateste de disponibilizari in masa, iata ca angajatii care si-au pastrat joburile nu vor mai primi cadouri sau prime de Craciun in acest an. Vestea este cu atat mai rea cu cat se...

Dupa ce aflam ca pana si gigantul Google a fost lovit de criza si se pregateste de disponibilizari in masa, iata ca angajatii care si-au pastrat joburile nu vor mai primi cadouri sau prime de Craciun in acest an.

Vestea este cu atat mai rea cu cat se ajungea uneori si la bonusuri de 20.000 de dolari in trecut, dar Google are totusi un plan pentru a-si consola angajatii. Acestia vor primi terminale Android G1 deblocate si gratuite, desi suntem siguri ca ar prefera banii, in locul unui handset cu vadite probleme de software si cu numeroase defecte.

In plus, faptul ca telefoanele sunt deblocate nu e de prea mare ajutor, de vreme ce reteaua 3G a acestora nu va functiona sub alti operatori decat T-Mobile. Totusi... mai bine un HTC Dream/Android G1 cadou decat 2 saptamani de preaviz, nu-i asa?

Sursa: Boygeniusreport.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×