BlackBerry pe HTC-ul tau prin skinul FuzeBerry

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.341 ori
<b>BlackBerry pe HTC-ul tau prin skinul FuzeBerry</b>Windows Mobile nu a mai cunoscut vreo alta interfata intuitiva si performanta de cand HTC a lansat TouchFLO 3D, dar va exista mereu loc de imbunatatiri. Cea mai noua optiune de customizare a UI-ului celebru al terminalelor HTC permite utilizarea unui...

Windows Mobile nu a mai cunoscut vreo alta interfata intuitiva si performanta de cand HTC a lansat TouchFLO 3D, dar va exista mereu loc de imbunatatiri. Cea mai noua optiune de customizare a UI-ului celebru al terminalelor HTC permite utilizarea unui skin, care imita interfata unui BlackBerry.

Skinul este realizat de catre MobileMatt.net si permite utilizatorului sa customizeze wallpaper-ul si iconurile, astfel incat sa-si imagineze ca foloseste un BlackBerry Bold sau Storm. TouchFLO 3D, in noua varianta, poarta numele de FuzeBerry si este menit sa porteze lookul BlackBerry pe handsetul AT&T Fuze (versiunea AT&T a lui HTC Touch Pro).

Noua interfata aduce cu sine si un Calendar, Istoric al Apelurilor si Comm Manager Tab, iar skinul poate fi descarcat de aici. De la aceasta adresa veti obtine fisierul .cab, pe care il veti extrage si copia pe terminalul mobil HTC. Apoi veti opri interfata TouchFLO 3D din meniul Settings (Start>Settings>Today>Items), veti instala fisierul .cab pe Touch Pro (NU pe cardul de memorie) si apoi veti reactiva TouchFLO 3D.

Veti accesa apoi tabul TouchFLO 3D setting, apasand apoi pe wallpaper si selectandu-l pe cel dorit. Skinul va accepta orice wallpaper!

Sursa: Intomobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×