iPhone OS 3.0 Beta 3 a fost hackuit (jailbreak)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.091 ori
<b>iPhone OS 3.0 Beta 3 a fost hackuit (jailbreak)</b>Desi ar fi fost logic sa astepte pana ce versiunea finala a lui iPhone OS 3.0 era disponibila, nerabdatorii developeri/hackeri au reusit sa termine procesul de jailbreak, hackuind software-ul iPhone OS 3.0 Beta 3. Dupa ce fusese lansat QuickPWN 3.0 Beta...

Desi ar fi fost logic sa astepte pana ce versiunea finala a lui iPhone OS 3.0 era disponibila, nerabdatorii developeri/hackeri au reusit sa termine procesul de jailbreak, hackuind software-ul iPhone OS 3.0 Beta 3.

Dupa ce fusese lansat QuickPWN 3.0 Beta 2, hackul pentru iPhone OS 3.0 Beta 2, iata ca si versiunea beta 3 s-a transformant in QuickPWN, initiativa nefiind a celor de la iPhone Dev Team, cel putin nu oficial. Retineti faptul ca aceasta varianta de soft este destinata doar developerilor iPhone care detin conturi legale iPhone Dev.

Daca veti instala orice versiune de firmware iPhone OS 3.0 pe un iPhone normal, terminalul va deveni inutil, blocandu-se. Daca sunteti developeri, instalarea lui QuickPWN 3.0 Beta 3 nu ar trebui sa reprezinte o problema, dar trebuie sa aflati ca Cydia nu este compatibil inca, dar se lucreaza la o portare a sa pe noul OS.

Restul "muritorilor de rand", fara talente de programatori, vor trebui sa astepte pana la vara, cand Apple va lansa varianta oficiala a lui iPhone 3.0 OS.

[Via: Intomobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×