CNN versus Ashton Kutcher, intr-un razboi pe Twitter

1.207 ori
<b>CNN versus Ashton Kutcher, intr-un razboi pe Twitter</b>CNN a atins aproape un milion de followeri pe Twitter, prin achizitionarea contului @cnnbrk ieri. Acest cont este cel mai urmarit de pe Twitter, avand nu mai putin de 947,000 de followeri si fiind updatat de James Cox. CNN nu a dat detalii despre valoarea...

CNN a atins aproape un milion de followeri pe Twitter, prin achizitionarea contului @cnnbrk ieri. Acest cont este cel mai urmarit de pe Twitter, avand nu mai putin de 947,000 de followeri si fiind updatat de James Cox.

CNN nu a dat detalii despre valoarea tranzactiei, probabil pentru ca regulile oficiale ale lui Twitter interzic vanzarea de conturi. CNN este favorit in cursa pentru atingerea de 1 milion de followeri, urmat de contul lui Ashton Kutcher, cu 917.000 followeri si Britney Spears, cu 913.000. Kutcher a provocat public oficialii CNN la un duel bazat pe numarul de followeri, intr-un clip video postat marti pe Qik.

Sotul lui Demi Moore afirma ca i se pare incredibil ca o singura persoana are parte de la fel de multa popularitate ca o companie media pe Twitter. De asemenea, starul de la Punk'd afirma ca doreste sa depaseasca popularitatea contului CNN. Intre timp, in cadrul emisiunii Larry King Show, CNN a acceptat provocarea lui Ashton.

Kutcher a afirmat ca va dona 10.000 de plase pentru tantari in cadrul campaniei de lupta impotriva malariei, daca va fi primul ca atinge 1 milion de followeri. De asemenea, Electronic Arts a afirmat ca followerul cu numarul 1 milion va deveni un personaj al unui viitor joc EA si ca norocosul va primi cate o copie a fiecarui joc produs de EA in 2009, dar doar daca Ashton castiga duelul cu CNN.

Update: Kutcher a castigat duelul, atingand 1 milion de followeri cu jumatate de ora inaintea celor de la CNN, astazi dimineata.  Detalii aici.

[Via:News.cnet.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×