CNN versus Ashton Kutcher, intr-un razboi pe Twitter

1.198 ori
<b>CNN versus Ashton Kutcher, intr-un razboi pe Twitter</b>CNN a atins aproape un milion de followeri pe Twitter, prin achizitionarea contului @cnnbrk ieri. Acest cont este cel mai urmarit de pe Twitter, avand nu mai putin de 947,000 de followeri si fiind updatat de James Cox. CNN nu a dat detalii despre valoarea...

CNN a atins aproape un milion de followeri pe Twitter, prin achizitionarea contului @cnnbrk ieri. Acest cont este cel mai urmarit de pe Twitter, avand nu mai putin de 947,000 de followeri si fiind updatat de James Cox.

CNN nu a dat detalii despre valoarea tranzactiei, probabil pentru ca regulile oficiale ale lui Twitter interzic vanzarea de conturi. CNN este favorit in cursa pentru atingerea de 1 milion de followeri, urmat de contul lui Ashton Kutcher, cu 917.000 followeri si Britney Spears, cu 913.000. Kutcher a provocat public oficialii CNN la un duel bazat pe numarul de followeri, intr-un clip video postat marti pe Qik.

Sotul lui Demi Moore afirma ca i se pare incredibil ca o singura persoana are parte de la fel de multa popularitate ca o companie media pe Twitter. De asemenea, starul de la Punk'd afirma ca doreste sa depaseasca popularitatea contului CNN. Intre timp, in cadrul emisiunii Larry King Show, CNN a acceptat provocarea lui Ashton.

Kutcher a afirmat ca va dona 10.000 de plase pentru tantari in cadrul campaniei de lupta impotriva malariei, daca va fi primul ca atinge 1 milion de followeri. De asemenea, Electronic Arts a afirmat ca followerul cu numarul 1 milion va deveni un personaj al unui viitor joc EA si ca norocosul va primi cate o copie a fiecarui joc produs de EA in 2009, dar doar daca Ashton castiga duelul cu CNN.

Update: Kutcher a castigat duelul, atingand 1 milion de followeri cu jumatate de ora inaintea celor de la CNN, astazi dimineata.  Detalii aici.

[Via:News.cnet.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×