iPhone OS 3.0 beta, "spart" prin jailbreak

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.231 ori
<b>iPhone OS 3.0 beta, "spart" prin jailbreak</b>In ciuda faptului ca iPhone OS 3.0 nu este inca gata de a vedea lumina zilei, el fiind disponibil doar in varianta beta, hackerii specializati in "spargerea" softurilor de pe iPhone au reusit deja sa realizeze primul jailbreak al lui OS 3.0. Un post de pe...

In ciuda faptului ca iPhone OS 3.0 nu este inca gata de a vedea lumina zilei, el fiind disponibil doar in varianta beta, hackerii specializati in "spargerea" softurilor de pe iPhone au reusit deja sa realizeze primul jailbreak al lui OS 3.0.

Un post de pe blogul QuickPWN afirma ca un hacker rus a lansat un jailbreak neoficial pentru software-ul beta, neoficial insemnand ca hackul nu a fost creat de catre expertii de la iPhone Dev Team. Acestia sunt responsabili cu dezvoltarea software-ului de jailbreak QuickPWN. La ora actuala, iPhone OS 3.0 este in stadiu beta 2, fiind disponibil doar pentru programatorii care fac parte din Apple iPhone Developer Program, contra cost.

Intre timp, Ars Technica anunta ca noua versiune de reguli aplicabile in cazul lui Apple SDK interzice developerilor sa contribuie la orice efort de realizare a unui jailbreak sau de distribuire a aplicatiilor prin alte metode decat App Store. Developerii sunt obligati sa fie de acord cu aceste conditii, la descarcarea lui iPhone beta OS.

Nu ca asta i-ar opri sa participe la hackuirea softului, dupa ne-am dat seama, prin faptul ca exista deja un jailbreak... Sa se simta cei de la Apple oare tradati de proprii developeri?

[Via: Pcworld.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×