Nokia E97, un telefon concept bazat pe tehnologia E-ink

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.831 ori
<b>Nokia E97, un telefon concept bazat pe tehnologia E-ink</b>Nokia E97 este un telefon concept foarte aratos, creat de catre Fabien Nauroy si inspirat de plicurile din hartie. Incredibil e faptul ca ecranul acestui terminal este de sine statator, functionand ca un gadget separat. Display-ul lui E97 se poate detasa...

Nokia E97 este un telefon concept foarte aratos, creat de catre Fabien Nauroy si inspirat de plicurile din hartie. Incredibil e faptul ca ecranul acestui terminal este de sine statator, functionand ca un gadget separat.

Display-ul lui E97 se poate detasa de corpul telefonului, imitand hartia ce paraseste plicul unei scrisori. Acest ecran foloseste tehnologia E-ink si poate fi dat din mana in mana, daca doriti sa aratati amicilor un clip YouTube interesant sau o imagine amuzanta. Aceeasi componenta detasabila dispune si de memorie de 4 sau 8 GB, prin intermediul unui memory stick.

Nokia E97 Concept

Display-ul va capata chiar rang de USB Flash Drive sau rama foto, o data atasat la o mica baza USB, plasata pe biroul dumneavoastra. Unul dintre cele mai promitatoare concepte din ultimii ani, Nokia E97 ne da o speranta ca finlandezii nu au "obosit" din punct de vedere al creativitatii, dupa travaliul de a realiza modelul N97.

[Via: Concept-phones.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×