Nokia E97, un telefon concept bazat pe tehnologia E-ink

6.853 ori
<b>Nokia E97, un telefon concept bazat pe tehnologia E-ink</b>Nokia E97 este un telefon concept foarte aratos, creat de catre Fabien Nauroy si inspirat de plicurile din hartie. Incredibil e faptul ca ecranul acestui terminal este de sine statator, functionand ca un gadget separat. Display-ul lui E97 se poate detasa...

Nokia E97 este un telefon concept foarte aratos, creat de catre Fabien Nauroy si inspirat de plicurile din hartie. Incredibil e faptul ca ecranul acestui terminal este de sine statator, functionand ca un gadget separat.

Display-ul lui E97 se poate detasa de corpul telefonului, imitand hartia ce paraseste plicul unei scrisori. Acest ecran foloseste tehnologia E-ink si poate fi dat din mana in mana, daca doriti sa aratati amicilor un clip YouTube interesant sau o imagine amuzanta. Aceeasi componenta detasabila dispune si de memorie de 4 sau 8 GB, prin intermediul unui memory stick.

Nokia E97 Concept

Display-ul va capata chiar rang de USB Flash Drive sau rama foto, o data atasat la o mica baza USB, plasata pe biroul dumneavoastra. Unul dintre cele mai promitatoare concepte din ultimii ani, Nokia E97 ne da o speranta ca finlandezii nu au "obosit" din punct de vedere al creativitatii, dupa travaliul de a realiza modelul N97.

[Via: Concept-phones.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×